Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

GKI turisztikai konjunktúra felmérés

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ágazatban és a turizmus egyéb, kapcsolódó ágazataiban jelenleg nem létezik olyan felmérés, amely adott rendszerességgel tájékoztatná az ágazat döntéshozóit, valamint a közvéleményt a kereslet jövőbeli változásáról, illetve az ágazat helyzetéről.

 

E hiátus pótlására a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ), a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a GKI Gazdaságkutató Zrt. közösen megalkotja a Turizmus Konjunktúra Indexet, mely havi gyakorisággal méri az ágazatban a konjunktúra várható alakulását, a piac és a közvélemény számára ezzel információt biztosítva a közeljövőben várható trendekről.

 

Tisztelettel felkérem Önöket e kérdőív kitöltésére, mely nem vesz több időt igénybe 10 percnél.

 

A felmérés anonim, az eredmények kizárólag ágazat/alágazat szinten kerülnek elemzésre és publikálásra.

 

A piaci folyamatok minél pontosabb felmérése és előrejelzése érdekében fontos, hogy az ágazat szereplőinek minél nagyobb hányada részt vegyen a felmérésben.

 

Bízunk abban, hogy a folyamatok tisztánlátása minden cégnek segít mind a stratégiai, mind az operatív tervezésben.

 

Köszönjük az idejét és az együttműködését!